پروژه مکان یابی بهینه ریکلوزر در شبکه توزیع متوسط

پروژه مکان یابی بهینه ریکلوزر در شبکه توزیع متوسط پروژه مکان یابی بهینه ریکلوزر در شبکه توزیع متوسط

دسته : برق ،الکترونیک و مخابرات

فرمت فایل : word

حجم فایل : 868 KB

تعداد صفحات : 117

بازدیدها : 764

برچسبها : شبکه توزیع reclosing ریکلوزر

مبلغ : 7500 تومان

خرید این فایل

دانلود پروژه پایان نامه مکان یابی بهینه ریکلوزر در شبکه توزیع متوسط

این پروژه در 5 فصل تهیه شده است. بطور کلی؛ فصل اول، مقدمه پروژه را شامل می شود. در فصل دوم به معرفی ریکلوزر، تجهیزات و اجزای آن، تاریخچه و بررسی مطالبی مهم درباره آن پرداخته است. فصل سوم در خصوص قابلیت اطمینان و روش جایابی بحث می کند. در این فصل به معرفی پارامترهای قابلیت اطمینان پرداخته و عوامل موثر در ایجاد خطا را بررسی می کنیم. تاثیر ریکلوزر روی شاخصهای قابلیت اطمینان را بررسی کرده و روشی برای یافتن مکان مناسب برای ریکلوزر تعریف می شود. فصل چهارم به بررسی نتایج شبیه سازی می پردازد. در این فصل با استفاده از الگوریتم بهبود یافته چند هدفه VEPSO، به جایابی بهینه ریکلوزرها برای بهبود شاخص های قابلیت اطمینان در شبکه های توزیع، پرداخته شده و روند بهینه سازی و اجرای این الگوریتم روی سیستم نمونه واقعی انجام گرفته است. فصل پنجم نیز به بررسی نتایج و ارائه پیشنهادات اختصاص دارد و در انتها نیز منابع پروژه ذکر شده است.

امروزه اکثر سیستمهای صنعتی اداری و تجاری وابستگی کامل به انرﮊی الکتریکی دارد بعد از اختراع ﮊنراتور DC و در ادامه ﮊنراتورهای AC که باعث گسترش روز افزون استفاده از انرﮊی الکتریکی در قرن حاضر شده است. اکنون نیاز به مطالعات گوناگون برای بهینه سازی و مطمئن سازی روی شبکه انرﮊی احساس میشود.کیفیت توان، کاهش هارمونیکها و استفاده از انواع کلیدها، از جمله اقدامات صورت گرفته برای بهتر کردن انرﮊی الکتریکی بوده است. ...

پرکاربردترین ادوات کلید زنی در شبکه های فشار متوسط ریکلوزر و سکشن لایزر است. ریکلوزر وسیله ای است که با قطع و وصل جریان برق باعث رفع خطای گذرا می شود. وجود ادوات کلیدزنی و حفاظتی از قبیل فیوز، سکشن لایزر و ریکلوزر روی فیدر باعث می شود که مشترکین با توجه به موقعیتشان روی فیدر، تاثیرات متفاوتی را از وقوع خطاهای گذرا روی قسمت های پایین دست و بالا دست این ادوات تجربه کنند. اما ذکر این نکته ضروری است که وجود ریکلوزر علاوه بر خطاهای گذرا، روی تاثیرپذیری مشترکین از خطاهای ماندگار نیز اثر می گذارد. کارهای مختلفی در زمینه بهبود قابلیت اطمینان ارائه شده است.

عمل reclosing کردن به این صورت است که با تنظیم ریکلوزر این تجهیز با تشخیص خطا، خط مربوطه را در بازه ای کوتاه بی برق می کند، این عمل دو یا سه بار تکرار می شود اگر خطا برطرف شود جریان انرژی تداوم می یابد و اگر خطا دائمی باشد کلید به طور خودکار قطع می شود. در صورتی که خطا دائمی باشد و خط احتیاج به تعمیر داشته باشد ریکلوزر ناحیه خطا دار را از بقیه شبکه جدا می سازد و بقیه نقاط به کار خود ادامه می دهند.

در این تحقیق بر آن هستیم تا روشی برای پیدا کردن نقاط مناسب برای نصب ریکلوزر معرفی کنیم. در ابتدا به تشریح مختصری از خود تجهیز پرداخته خواهد شد. در ادامه معرفی ریکلوزر برخی از موارد موجود در کاتالوگ ریکلوزر را آورده و مطالب موجود در آن بیان می شود. در فصل بعد مسائل مربوط به قابلیت اطمینان را بررسی کرده و درباره تاثیرات ریکلوزر روی خاموشی ها توضیح ارائه می شود.

پیدا کردن تعداد و مکان مناسب برای ریکلوزر دارای مزایا فنی و اقتصادی زیادی است. برای پیدا کردن نقاط مناسب ابتدا شاخصها قابلیت اطمینان را معرفی خواهد شد. در مرحله بعدی این شاخص ها بر اساس تعداد مشترکین و مقدار بار هر نقطه مصرف نرمالیزه خواهد شد. بعد از معرفی شاخصها قابلیت اطمینان تابع هدف را که در برگیرنده خطای گذرا و ماندگار است را تعریف می کنیم. تابع هدف شامل مقادیر شاخصها قابلیت اطمینان، ضرایب وزنی و مقادیر مورد نظر طراح برای شاخصها قابلیت اطمینان می باشد. ...

کاربردهای ریکلوزر

در یک شبکه توزیع از ریکلوزرها در نقاط زیر استفاده می شود :

پستها

پست های فوق توزیع یکی از مهمترین نقاط شبکه به حساب می آید زیرا این پستها منطقه نسبتا بزرگی را تحت پوشش خود دارند و در صورت بروز مشکلی در آن، بخش عظیمی از شبکه با مشکل قطع برق روبرو خواهد شد لذا برای جلوگیری از ورود خطاهای فیدرها به داخل پست از یک ریکلوزر استفاده می شود.

فیدر اصلی

برای تقسیم فیدرهای طولانی و جلوگیری از خروج تمام خط در اثر رخ داد خطایی در انتهای آن.

شاخه ها یا خروجی های انتهایی خط

برای پیشگیری از باز شدن مدار اصلی در اثر خطاهای رخ داده در شاخه ها.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید