دسته : پرسشنامه
فرمت فایل : word
حجم فایل : 19 KB
تعداد صفحات : 8
بازدیدها : 427
برچسبها : آزمون مازهای پورتئوس
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلعناوین مطالب پرسشنامه
دستورالعمل آزمون مازهای پورتئوس
ماز سه سالگی
ماز 4 سالگی
ماز5 سالگی
ماز 6 سالگی
ماز 7 سالگی
ماز 8 ، 9 و 10 سالگی
ماز 11 سالگی
ماز 12 ، 14 سالگی
موارد خطا وکوشش نا موفق
محاسبه نمره آزمودنی
جدول معادل هوش بهر برای نمره های خام در سنین مختلف
برگ نمره گذاری آزمون مازهای پورتئوس
************************
آزمایش کودکان کوچکتر از 6 سال با ماز 3 سالگی شروع می شود.
2- آزمایش کودکان 6 سال یا بزرگتر، جز در مواردی که احتمالا نقص عقلی وجود دارد با ماز 5 سالگی شروع می شود.
3-در مورد کودکان 6 سال یا بزرگتر، ترسو یا کمرو یا افراد روستائی یا درهر موردی که فهم زبان دستورالعمل آزمون برای آزمودنی مشکل باشد می توان از مازهای 5 و 6 سالگی برای تمرین آزمودنیها استفاده کرد.
4 - در ماز 7 سالگی کسی که جز آزماینده و آزمودنی نباید در اطاق آزمایش باشد اما در موارد بسیار نادر مثلا در آزمایش بزرگسالان و کودکانی که بیش از حد کمرو یا مضطرب یا پریشان هستند میتوان به یکی از والدین یا دوستان آزمودنی اجازه داد که تا پایان آزمایش در اطاق بماند به شرط اینکه در جایی در اطاق بنشیند که نتواند حرکات آمودنی را در موقع آزمایش مشاهده کند. این فبیل افراد در جریان آزمایش باید صحبت یا اظهار نظر ننمایند.
5 - آزماینده از همان آغاز آزمایش برگ نمره گذاری را کنار دست خود قرار می دهد و نتیجه کوشش را در ستون fیا p یا ملاحظات وارد می کند تا بتواند در مواقع لازم آزمایش را تکرار یا قطع نماید.
6- آزماینده قبل از شروع آزمایش باید کوشش کند که بین او و آزمودنی رابطه مناسبی برقرار شود. این امر مخصوصا در مواردی مهم است که آزماینده شخص ناشناسی است یا سمت معلمی نسبت به آزمودنی دارد ویا نسبت به آزمودنی کاملا غریبه است.
7- در مواقعی که آزمودنی با مداد آشنائی ندارد آزمون مازهای پورتئوس اجرا نمی گردد.
الف- آزماینده مشخصات آزمودنی را برگ نمره گذاری ثبت می کند، مازها باید طوری به آزمودنی ارائه شود که شماره آنها مقابل آزمودنی قرار بگیرد.
ب- در تمام طول آزمایش آزمودنی باید مطابق دستور رفتار کند و از اظهار نظر اضافی خود داری نماید.
ج- آزماینده در حالیکه مقابل آزمودنی نشسته است با رعایت بند ( ب ) بالا باید برگه ما زرا طوری با دست خود نگه دارد که برگ مزبور به هنگام کشیدنخطوط از طرف آزمودنی حرکت نکند.
د- آزماینده پس از هرکوشش بلافاصله باید نتیجه را در ستونهای p (موفق) یا f (ناموفق) برگ نمره گذاری با گذاشتن علامت () در مقابل ماز و کوشش مربوط مشخص کند.
...